Supa de cartofi cu costite afumate

de daniastefania in Supe, 18 Oct 2015 | 2958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr costite afumate
  • 600 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • Sare
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu costite afumate:

Curatam ceapa si o tocam marunt. Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica. Spalam bine costitele.  Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici. Intr-un vas punem putin ulei. Adaugam ceapa si norcovii razuiti si le calim cateva minute. Adaugam costitele afumate si 1,3 l apa. Lasam sa fiarba 25 minute. Apoi adaugam cartofii. Intr-un bol batem ouale cu o furculita. Adaugam faina si putina sare. Cand sunt fierti cartofii, cu furculita facem galuste in supa( din oua si faina). Lasam sa mai fiarba 7 minute, apoi stingem focul. O supica delicioasa. O servim calda cu paine. Pofta bunaa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu costite afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

18.10.2015, 17:33

Bună trebuie să fie!

Zamfira 1

18.10.2015, 21:31

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:30

Cred ca e tare buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taietei de casa